Despre mine

Despre mine2023-08-01T15:47:27+03:00

Cine sunt

Lucrez în domeniul fitness-ului de peste 8 ani. Am ajutat mai mult de 8000 de persoane să-și schimbe stilul de viață. Am creat planuri alimentare ușor de ținut și programe de antrenament pentru acasă.

Îmi susțin zilnic clientele și le motivez să ajungă la cea mai bună variantă a lor!

Mi-aș dori ca toate femeile să se simtă bine în pielea lor, să aibă încredere in ele, să se iubească și să se accepte!

Am fost mereu adepta unui stil de viață sănătos și activ

În 2015 am luat decizia să-mi prioritizez sănătatea și să-mi duc cunoștințele la un alt nivel. Am absolvit cursurile de Fitness și Nutriție și până în prezent am muncit să-mi construiesc o comunitate online cu oameni pozitivi, sănătoși, activi și energici.

De asemenea, acum 3 ani am lansat cel mai tare program online de remodelare corporală din România, BODY BY MIHA CHALLENGE, cu un plan alimentar fără restricții și 5 antrenamente pe saptamana , prin care au trecut deja peste 5000 de participante.

Pentru că toată viața am fugit de diete greu de ținut și de antrenamente lungi și obositoare, îmi doresc să te învăț și pe tine cum să obții un corp tonifiat fără înfometare și fără să pierzi ore întregi in sală de fitness

Programele Body by Miha

Ai întrebări? Trimite-mi un mesaj:

Contactează-mă acum folosind formularul de mai jos și voi reveni cât mai curând posibil!

"*" indică câmpurile obligatorii

Numele tău*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ce spun clienții

O mică parte din feedback-ul primit de-a lungul timpului de la clienții Body by Miha. Dacă vrei să vezi toate review-urile poți accesa butonul de mai jos.

Te iubesc din toată inima mea, și mă simt norocoasa ca am dat de tine! Te recomand cu cea mai mare încredere ❤️❤️

Ivaşcu Cătălina Elena

Very helpful in achieving your desired body and weight goal without starving and eating lots of food to keep you full and satisfied

Mihaela Petcu

Miha m-a ajutat să devin cea mai bună versiune a mea! Am învățat de la ea cum și ce să mănânc să mă simt bine, cum să mă antrenez! Recomand cu mare drag! #bodybymiha is the best!

Mihaela Mateşoi

Totul:). Îi mulțumesc pentru răbdarea pe care o are cu mine atât la sala cât și la programul alimentar. O recomand cu mare drag tuturor celor care își doresc o schimbare în viață lor ❤

Liliana Sotir

Go to Top